Foto: Lokalbolig Østerbro

Linde & Ingversen sænker – igen – prisen på lejligheden

Det er blot et par uger siden, at ægteparret Sofie Linde og Joakim Ingversen delte med deres følgere – og dermed sidenhen hele Danmark – at de var blevet husejere.

Men som for så mange andre småbørnsfamilier, der rykker fra by til forstad, skal man også have solgt den lejlighed, der før var rammen om ens urbane ungdomsliv. Det gælder også for det medievante ægtepar, og når ingen købere i første omgang melder sig på banen, må man skrue på prisen.

Netop det har Linde Ingversen nu gjort for anden gang, og derfor kan man nu erhverve sig deres unikke københavner-lejlighed for 6.398.000 kr. Det er et nedslag på 200.000 kroner – og dermed er lejligheden i alt blevet justeret med 400.000 kroner.

Ægteparret er dog ikke de eneste lejlighedssælgere, der i øjeblikket må justere på deres prisforventninger. En opgørelse fra boligsiden Boliga viser nemlig, at langt flere lejligheder end tidligere bliver sat ned i pris – og lige præcis på Østerbro, hvor Linde Ingversen-residensen ligger, var det dermed i august næsten hver fjerde lejlighed, der havde fået ny pris undervejs i udbudsperioden.

Herskabelig plads

I lejligheden er dog masser af at komme efter, hvis man er boligsøgende med sans for byliv.

Den 5-værelses lejlighed har blandt andet et snedkerkøkken, et lyserødt badeværelse – og så er der ifølge salgsopstillingen hos Lokalbolig Østerbro også masser af elementer, der måske kan få et boligsøgende hjerte til at banke lidt ekstra: “Samtidig er mange af de historiske detaljer velbevarede som den stemningsfuld kamin, de elegante radiatorskjulere og de massive plankegulve, der er malet lysegrå.” 

Sofie Linde og Joakim Ingversen er et par erfarne værter, der blandt andet kan skrive X Faktor og flere børneprogrammer på deres cv.

Se lejligheden her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *