Foto: Ivan Eltoft Nielsen // Mogens Flindt, Ritzau Scanpix

3 millioner mere: Aqua-par høvler endnu en kæmpe-bid af prisen

Seks millioner kroner. Et prisnedslag, der for mange husejere nok ville betyde, at man skulle give køberne penge i stedet for at modtage dem. Men er prisen på huset i den tocifrede millionklasse, og tæller ejendommen en over 66.000 kvadratmeter stor grund, så kan man måske godt tillade sig at skrue lidt ned for prisforventningerne.

Det er i hvert fald, hvad det nu tidligere par Lene Nystrøm og Søren Rasted har gjort.

Oprindeligt lød prisen på deres kæmpepalæ i det eksklusive Kattehale-område i Birkerød, Nordsjælland nemlig på 35 millioner kroner. Men nu – godt et år efter – kan man altså få adressen seks millioner billigere. Aqua-duoen har nemlig netop barberet yderligere 3,1 millioner af udbudsprisen.

Dermed er det nu 28,9 millioner kroner, man skal betale, hvis man fremover vil kalde det store landsted, der har navnet Øxenholm, for hjem.

Ekstra lir

Huset breder sig over et boligareal på 420 kvadratmeter, og mens de fleste nok mere er vant til at se elementer som “køkken-alrum”, “stille vej” og “dejlig have” fremhævet i boligannoncen, har ejendommen her lidt ekstra at byde på.

Ifølge salgsopstillingen fra ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsen, der står for salget, er der nemlig både en park, tennisbane, hestefolde, en stor opholdsstue med pejs og en separat afdeling med egen indgang til eksempelvis teenagere eller en au pair. Og så har ejendommen tårne, ligesom der også er 230 kvadratmeter udbygninger med blandt andet garage.

Lene Nystrøm og Søren Rasted offentliggjorde sidste år, at de havde valgt at gå hver til sit efter knap 16 års ægteskab. Lene Nystrøm kan for øjeblikket opleves i serie-succesen “Klovn”, mens Rasted fortsat kan fylde dine øregange med podcasts som “Den Grå Side” og “En Mand Med En Sag”.

Se huset her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *