Foto: Lützau

Dating-rigmand sælger sit Strandvejspalæ for tocifret millionbeløb

Man kan ikke gøre kærlighed op i penge – og så måske alligevel lidt.

I hvert fald har den danske iværksætter Peter Johan Sønderby-Wagner, der blandt andet er medstifter af webgiganten Dating.dk, netop solgt sit store palæ på Strandvejen i Vedbæk lige nord for København.

Og adressen – den har han fået hele 23,3 millioner kroner for. Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Sønderby-Wagner, der for nylig solgte sin del af dating-sitet, har således været klar til at give en smule rabat. Huset var nemlig senest udbudt til salg for 24,9 millioner kroner, hvilket altså vil sige, at den nye ejer af Øresunds-adressen har fået et afslag på 1,6 millioner kroner.

Ifølge oplysninger fra Tinglysningen købte Peter Johan Sønderby-Wagner sammen med sin kone adressen på tvangsauktion i 2011 for godt 20 millioner kroner.

Store handler

Ejendommen ligger på en grund direkte ud til havet og har blandt andet en privat badebro. Derudover tæller adressen en bolig på 513 kvadratmeter, som ifølge liebhavermægleren Lützaus salgsopstilling er “gennemgribende renoveret med løsninger af høj international standard”.

Københavnforstaden Vedbæk, der ligger i Rudersdal Kommune, har også tidligere på året spillet med pris-musklerne. I juni blev Michael Laudrups gamle villa længere nede af Strandvejen nemlig solgt for hele 55 millioner kroner, hvilket er året hidtil næstdyreste hushandel i hele landet.

Priserne på husene i 2950-postnummeret er da også gennemsnitligt blandt nogle af landets dyreste. Ifølge en helt ny opgørelse fra Boliga skal der nemlig for øjeblikket betales 43.089 kroner for en enkelt kvadratmeter i området. Det svarer til, at et gennemsnitligt hus på 120 kvadratmeter udbydes til salg for lige knap 5,2 millioner kroner.

Se salgsannoncen her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *