Foto: Danbolig Østerbro-Nordhavn

Breinholt sænker prisen på udsigts-lejligheden

De fleste københavnere har nok prøvet at vandre rundt om søerne med en semidyr latte i en to-go kop. Men hvorfor egentlig gå rundt og betragte vandet, algerne og de mange løbere, når man kan flytte ind med udsigt til dem i stedet?

Netop det er muligt, hvis man slår til og køber tv-vært Anders Breinholt og frues store lejlighed på Østerbro – og parret har netop sænket prisen med en halv million kroner.

Derfor kan man nu købe de knap 200 kvadratmeter for 9.995.000 kroner.

Bliver man den nye ejer, kan man se frem til at flytte ind i en lejlighed med både køkken-alrum, to badeværelser og bryggers.

Eksklusiv bydel

Med prisjusteringen kommer lejligheden ned på en kvadratmeterpris på 51.520 kroner, og dermed ligger den stadig en smule over gennemsnittet for det københavnske postnummer, hvor lejlighederne ifølge Boliga typisk er sat til salg for 48.070 kroner.

Men man får så også et hjem med det, der ifølge ejendomsmægleren; Danbolig Østerbro-Nordhavns beskrivelse er “den måske bedste udsigt i hele kongeriet.”

Anders Breinholt er i disse år nok særligt kendt som vært på Natholdet, men også tidligere har han haft stor succes som radiovært på De Sorte Spejdere.

Se lejligheden her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *