Foto: Ejendomsmægler Pernille Sams // Bo Nymann, Ritzau Scanpix

Havudsigt: Price har sat sit sommerhus i Nordsjælland til salg

Hvor meget smør kan der være i en flyttekasse – eller måske i bagagerummet, når bilen lastes med gods til en sommerhustur?

Det lyder måske fjollet, men slår du til på denne nyudbudte Kattegat-adresse med en drøm om at gå den tidligere sommerhusejer i køkken-bedene, kan det meget vel få betydning.

Det er nemlig den ultrakendte tv-kok James Price, der har sat sit sommerhuset til salg – og her skulle der være gode muligheder for at lave lækker mad. Det skriver Boliga.

Ifølge salgsopstillingen fra ejendomsmægler Pernille Sams, der har sommerhuset til salg, er der nemlig allerede lavet “utallige gode middage i køkkenet,” der er af snedker-kvalitet.

Og så er der naturligvis også blevet plads til mere grej på køkkenkvadratmeterne, end de fleste af os nok er vant til at kokkerere på, når vi er i sommerhus. Ifølge salgsopstillingen findes her nemlig elementer som; gas cooktop, teppanyaki stegeplade, ovn og dampovn.

Nordsjælland-priser

Prisen for sommerhuset lyder på 5,5 millioner kroner og med 112 kvadratmeter bolig, lander den gennemsnitlige pris for hver kvadratmeter på godt 49.000 kroner. Det er lidt over gennemsnittet i Nykøbing Sjælland som Lumsås officielt hører under, oplyser Boliga.

I det vestsjællandske område blev sommerhusene i første halvår 2018 nemlig i gennemsnit solgt for cirka 16.500 kroner pr. kvadratmeter – men så er der heller ikke taget højde for beliggenheden, der i James Prices tilfælde er i første række til og med udsigt over Kattegat.

James Price har sammen med sin bror Adam Price lavet utallige sæsoner af mad-programmet Spise med Price, ligesom de to også kan kalde sig restaurantejere i både København, Herning og Aalborg.

Se sommerhuset her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *