Foto: Home Projektsalg København SV

Bolig-gevinst: Dennis Knudsen solgte for 11 millioner på en måned

Boligmarkedet er ofte en ligning med mange ubekendte, men for den landskendte frisør- og stylist Dennis Knudsen har de fleste faktorer i lejlighedssalget nok fået et plus.

Der skulle nemlig ikke mere end 36 dage under de offentlige til salg-faner og et afslag på en halv million kroner til at få solgt hans 150 kvadratmeter store lejlighed på Havneholmen bag Fisketorvet i København.

Knudsen har således kunnet høste 11 millioner kroner for lejligheden, som han ifølge oplysninger fra Boliga.dk købte for to år siden – i efteråret 2016 – for 6.455.000 kroner.

Over gennemsnittet

Lejligheden er solgt af Home Projektsalg København SV, der havde udbudt lejligheden med en kvadratmeterpris på 76.666 kroner, hvilket er en del over gennemsnittet i Københavns V-postnummer. Her blev ejerlejlighederne i årets første halvdel nemlig i gennemsnit udbudt til salg for små 50.000 kroner pr. kvadratmeter.

Til gengæld skulle mæglerkæden altså blot bruge det halve af områdets gennemsnitlige salgstid på at finde en køber. Ifølge oplysninger fra Boliga har det nemlig i gennemsnit taget 79 dage at få lejlighedssælgerne og køberne til at finde hinanden i den hippe bydel.

De nye ejere krydser nok fingre for, at 2019 kommer til at bringe en sommer af den kaliber, vi har set i år. Til lejligheden hører der nemlig tre altaner og en tagterrasse med spabad.

Mens de 150 kvadratmeter på den varme side af væggene tæller tre værelser og panoramaudsigt over havneforløbet.

Se Dennis Knudsens tidligere lejlighed her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *