Foto: Claus Borg & Partner // Ritzau Scanpix

Nostalgisk? Nu kan Poul Reichhardts gamle villa blive din

Udenpå ligner det, hvad det er – en klassisk familievilla med en have, pool og terrasse midt i de attraktive, københavnske forstæder mod nord.

Men er man bare en smule mere nostalgisk anlagt, kan Charlottenlund-adressen her mere end det.

Villaen har nemlig tilhørt nationalklenodiet Poul Reichhardt, der har været med i et utal af danske spillefilm og serier – og som mange nok husker særligt godt fra sin rolle som Flyttemand Olsen i Huset på Christianshavn.

Huset tæller i dag 234 kvadratmeter, der blandt andet fordeler sig på en spisestue i åben forbindelse med et køkken, stuer en suite, forældresoveværelse med udgang til terrasse og blandt andet også en kælder, hvor teenageren har egen indgang. Det oplyser ejendomsmægleren Claus Borg & Partner i deres salgsopstilling.

Vil man flytte ind, skal der betales 9.950.000 kroner for kvadratmeterne, der netop er kommet til salg.

Heste og idyl

Er det omgivet af de firbenede i den klassiske gamle danske film De Røde Heste, man bedst husker Reichhardt fra, har ejendommen et ekstra pift. Der er nemlig udsigt til Charlottenlund Travbane fra terrassen.

Men Poul Reichhardts gamle hjem i Nordsjælland er ikke det eneste med et strejf af Morten Korch, man for øjeblikket kan opdrive på det danske boligmarked.

Ifølge Boliga er der nemlig over 100 boliger til salg, hvor forfatterens navn fremgår af salgsopstillingen.

I Nordsjælland skal man dog noget længere ud af byen end bare til Charlottenlund for at blive rigtig dus med himlens fugle. Her er det nemlig en landlig villa i Hørsholm, der er den nærmeste hovedstaden, hvor mægleren har brugt Korch til at beskrive omgivelserne.

Poul Reichhardt døde i 1985 – 72 år gammel.

Se huset her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *