Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen

Spar på drømmehuset: Kendt skuespiller sænker prisen

Har man fundet huset, der kunne være et rigtig godt bud på det perfekte hjem, men hvor finanserne ikke helt rækker det krævede stykke, kan man krydse sine fingre og håbe på, at sælger sænker prisen.

Og var det hjem, man havde kastet sin kærlighed på, Tommy Kenters nordsjællandske hus-idyl, så er der godt køber-nyt. For var det de sidste hundrede tusinde kroner, der afskrækkede en fra at underskrive købsaftalen, så er det problem nu elimineret.

Den folkekære skuespiller har nemlig sat prisen ned på sit hjem. Dermed skal man nu slippe 7.495.000 kr. – mens prisen lød på 8.250.000 kr., da Tommy Kenter i september satte de knap 200 kvadratmeter til salg. Det betyder, at skuespilleren har sat prisen ned med 755.000 kr.

Dermed er huset ifølge Boliga.dk nu også billigere end gennemsnittet af villaer i den nordsjællandske by Nærum. Kenters stråtækte ejendom står nemlig til 37.663 kroner per kvadratmeter, mens de tilsvarende i området i gennemsnit koster 40.613 kroner.

Stråtækt villa

Den lavere gennemsnitlige pris betyder dog ikke, at man kommer til at mangle idyl eller detaljer. Den stråtækte villa har blandt andet landkøkken, tre stuer, en hall med sildebensparketgulve og en naturgrund.

Tommy Kenter er blandt andet kendt fra tv-serier som Rita og Hånd i hånd, ligesom han har optrådt en del på de skrå brædder. I 1991 vandt han i desuden en Bodil og en Robert for bedste hovedrolle i Lad isbjørnene danse.

Se Tommy Kenters villa her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *