Foto: danbolig city/Janus Nielsen, scanpix

Flyttet ind hos Lukas Graham: Nu sælger skuespiller lejligheden

Nogen foretrækker det stille liv på landet. Andre er til menneskemængder, cafeer og det så udefinerbare “byens puls”. Hører man til den sidste gruppe, kan det være, at man skal tage et ekstra kig på skuespiller Neel Rønholts lejlighed, der netop er kommet på markedet.

Adressen er på det hippe Christianshavn i København, og ifølge beskrivelsen hos mægleren Danbolig City er “alt lige ved hånden.”

Den tre-værelses lejlighed har dog ikke kun en beliggenhed midt i et af byens mest levende kvarterer – det er også en stue med fransk altan og to værelser. Ligesom der selvklart er nødvendigheder som køkken og bad på de 72 kvadratmeter.

Vokseværk i familien

Går det, som det plejer i København K – som Christianshavn hører under – så skal Neel Rønholt blot have sælger-titlen på i 84 dage. Det var ifølge Boliga.dk nemlig den gennemsnitlige salgstid i 1. halvår.

Skuespillerinden, der i vinter blev mor for anden gang, behøver dog ikke bekymre sig om, hvor den næste adresse skal være. Hun, gemalen Jens Sætter-Lassen og deres to døtre skal nemlig ifølge interview med flere medier flytte i bofællesskab med Lukas Graham – og det er angiveligt blot en kort gåtur fra hendes nuværende lejlighed.

Neel Rønholt er blandt andet kendt for sine roller i Tinkas Juleeventyr, Mercur
og Badehotellet. Ligesom hun sammen med kollegaerne Julie Ølgaard og Laura Christensen har konceptet Nips, der bl.a. driver en Youtube-kanal.

Se lejligheden her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *