Foto: Nybolig Amager - Øresundsvej

På den igen: Kendispar sænker prisen på lejligheden

Man siger, at tredje gang er lykkens gang. Og måske er den tredje pris også lykkens cifre for kendisparret Cecilie og Silas Bjerregaard Lassen.

Balletdanserinden og Turboweekend-forsangeren har nemlig for anden gang sat prisen ned på deres villalejlighed på Amager i København. Det betyder, at man nu kan erhverve sig deres 79 kvadratmeter – eller 153 hvis man indregner kælderetagen – for under fem millioner. Helt præcist lyder prisen nemlig nu på 4.950.000 kroner. Det skriver Boliga.

Nedjusteringen lyder denne gang på 200.000 kroner, hvilket er det samme beløb, som da de i september sænkede prisen første gang, og dermed er der altså nu 400.000 kroners rabat i forhold til de 5.350.000 kroner, som lejligheden oprindeligt var udbudt til salg for.

For millionerne får man dog ikke kun én etage at boltre sig på. Lejligheden har nemlig to plan med blandt andet et køkken-alrum i stueplan, og flere disponible rum samt et badeværelse i kælderen.

Dyrt område

Mens det københavnske lejlighedsmarked har været brutalt for køberne de senere år, så har flere og flere sælgere – ganske som ægteparret Bjerregaard Lassen – i år måtte sænke prisen.

Da Boliga.dk i sensommeren opgjorde, hvor mange lejligheder der havde fået prisen nedjusteret, var andelen i København S i 26,8 procent i 2018, mens det et år tidligere var 19,3 procent.

Cecilie Bjerregaard Lassen er ikke alene kendt som balletdanserinde, men også som dommer i tv-programmet Danmark Har Talent, mens ægtemanden Silas var frontmand i det nu opløste Turboweekend. Ligesom Silas Bjerregaard også netop har kunnet opleves i bedste sendetid, hvor han var en af deltagerne i Toppen af Poppen.

Se lejligheden her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *