Foto: Home Charlottenlund

37 millioner: Ung, multirig erhvervsmand sender palævillaen på markedet

For mange 30-årige strækker listen over selvejede ejendomme sig nok ikke langt. Måske har et hus netop erstattet den første lejlighed, måske er man kun lige gået i gang med at lære termer som F5-lån og forhåndsgodkendelse.

Men er efternavnet Winther-Høiland, er det med ejendomshandler en noget anden sag. Den multirige, 30-årige erhvervsmand med fornavnet Ian har nemlig bygget en del af sin formue op via bolighandler – det i en sådan grad at han af flere medier kaldes ejendomsmatador. Og nu kan der måske snart skrives endnu en handel til kartoteket.

Ian Winther-Høiland har nemlig netop sendt sin hjemadresse på Strandhøjsvej i det eksklusive Charlottenlund i Nordsjælland på markedet. Og vil du rykke ind på de godt 400 kvadratmeter, der er til salg hos Home Charlottenlund, skal der en solid udbetaling til.

Huset er nemlig udbudt til salg for intet mindre end 37 millioner kroner. Det skriver Boliga.

Blandt de dyreste

Villaen er blandt de ti dyreste, der netop nu er udbudt offentligt til salg i landet, men så får den nye køber da også et fuldstændig renoveret hjem med blandt andet tagrender i kobber, massive egetræsgulve, hall, en stor spisestue, køkken med to vinkøleskabe og selvfølgelig også et master bedroom med walk-in, badeværelse og sydvendt terrasse.

Charlottenlund-postnummeret er som Ian Winther-Høilund i den rigtig tunge ende, når det kommer til boligmarkedet.

Det er nemlig i dette pastorat husene udbydes til salg for nogle af landets absolut højeste priser, ligesom den unge entrepreneur – trods sin alder –  allerede har 15 års erfaring med ejendomsinvestering blandt andet gennem sit firma Ejendomsvisioner.

Se Ian Winther-Høilands palævilla her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *