Foto: Ejendomsmægler Pernille Sams // David Leth Williams, Ritzau Scanpix

Tv-køkken og havudsigt: Prices sommerhus er blevet solgt 

Der er blevet rørt mangt en mayonnaise – med håndkraft selvfølgelig – ved køkkenbordet i dette sommerhus.

Det ved man, hvis man har set tv-programmet med brødrene Price, hvor de viser danskerne, hvordan man laver alverdens mad fra bunden. Det blev nemlig en overgang optaget i lige netop denne feriebolig.

Det er den ældste af brødreparret, James Price, der har ejet huset i Nordsjælland  – men ikke længere. Sommerhuset, der ligger i første række til havet i den nordsjællandske ferieby Nykøbing Sjælland, er nemlig blevet solgt, oplyser Boliga.

Så nu tilhører køkkenet med rigeligt skabsplads – man skal jo ikke gå ned på udstyr – og den fine udsigt over Kattegat en ny ejer.

Et hurtigt salg

Det er ejendomsmægler Pernille Sams, der har solgt sommerhuset, der oprindeligt blev udbudt til 5.500.000 kroner.

Det endelige hammerslag endte dog med en nedjustering i prisen på 250.000 kroner, men så tog det til gengæld også blot 40 dage at sælge huset.

Det er del kortere tid end gennemsnittet for området udenfor Nykøbing Sjælland, hvor det i gennemsnit sidste år tog 149 dage at sælge en feriebolig. Det viser tal fra Boliga.*

James og Adam Price er kendt fra deres tv-program Spise med Price, hvor de kokkererer med “rigeligt smør”. Derudover er de også restaurantejere i København, Herning og Aalborg.

Se billederne fra James Prices sommerhus her

*Boliga har opgjort den gennemsnitlige salgstid for feriehuse i hvert postdistrikt i 2018. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *