Foto: Stine Bidstrup, Ritzau Scanpix

Millionbeløb: Kendt komiker har købt vild christianshavner-villa

Der er ikke meget trylleri i boligmarkedet; køber man et nyt hus, skal man ofte af med det gamle – og omvendt, er det gamle solgt, skal man have fingrene i en ny hjemmebane.

Og lige netop den øvelse står den kendte danske trylle-komiker Rune Klan og fruen Christel i.

Parrets køb af en 274 kvadratmeter stor ejendom på Christianshavn er nemlig netop blevet tinglyst. Og denne viser ifølge Boliga, at Klan-familien har købt den store villa midt i København i september sidste år – måneden efter ramte parrets gamle Amager-villa markedet.

For den nye bopæl, der fordeler sig på to adresser i samme bebyggelse, har Rune Klan og Christel Stjernebjerg betalt 16.750.000 kroner.

 

Læs også: Tv-køkken og havudsigt: Prices sommerhus er blevet solgt 

 

Og dermed har sælger altså været klar med et ordentligt afslag.

Da byhuset i april 2017 ramte markedet første gang, lød prisen nemlig på hele 38 millioner kroner, hvilket gjorde det til det dyreste udbudte i København.

Undervejs er mæglerne dog skiftet, og prisen sænket, så der ifølge oplysninger fra Boliga senest stod 19,5 millioner kroner på dobbeltadressens salgsopstillingen.

Huset tæller i alt 274 boligkvadratmeter – dertil kommer en erhvervsdel på knap 140 kvadratmeter. Begge dele er fuldstændig istandsat og rummer detaljer som bjælker fra kongeskibet, et receptionslokale med ti meter til loftet og en jerntrappe.

Hus sælges

Med den nye adresse på sygesikringskortet og til salg-skiltet solidt plantet foran parrets tidligere Amager-hjem, er det altså bare at vente på, at den rette køber dukker op.

Og er man interesseret i den forhenværende Klan-villa, der ligger i bydelen Sundbyøster, skal der i alt betales 9,3 millioner kroner for det 176 kvadratmeter store hus.

Rune Klan er efterhånden en ganske fasttømret del af den danske komikerbestand med adskillige shows og tv-programmer på CVet.

Se Rune Klans udbudte hus her 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *