Foto: Home Amager - Kastrupvej // Jens Dresling, Ritzau Scanpix

Sænker prisen: Nu får du rabat på Klans Amager-villa

Efter små 100 dage på markedet har den kendte trylle-komiker Rune Klan skruet lidt på prisen på sit Amager-hjem.

Nu skal du således ikke længere op over ni millioner kroner for at blive ejer af det store hus fra 1921. Klan har nemlig høvlet hele 501.000 kroner af udbudsprisen – så de 176 kvadratmeter nu kan erhverves for 8.799.000 kroner. Det skriver Boliga.

Home Amager – Kastrupvej, der har villaen til salg, beskriver huset som “magisk liebhaveri i et af Amagers bedste villakvarterer”. Og villaen er da også fyldt med skæve vinkler og detaljer; en rød hoveddør, grønt køkken og et stort, rundt kighul.

Et af landets dyreste områder

Det kommer næppe som et chok for de hussøgende i hovedstaden, at Amagers kvadratmeter ikke hører til i den lave ende af prisskalaen.

Ifølge en opgørelse over sidste års gennemsnitlige salgskvadratmeterpriser, som Boliga står bag, er København S nemlig med i top 10 – med pladsen som landets niende dyreste postdistrikt at købe hus i.

En gennemsnitlig kvadratmeter i området gik således for 42.479 kroner, mens man dog skulle smide godt 20.000 kroner mere pr. styk for at blive husejer i 2018s dyreste hus-distrikt; København Ø.

Rune Klan, der er kendt fra sine tryllerier og jokes gennem utallige år på den danske stand up-scene, er gift med artisten Christel Stjernebjerg og sammen købte de sidste år en stor ejendom på det indre Christianshavn.

Se Klans hjem her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *