Her er Martin Albrechtsen på banen for Brøndby. Foto: Henning Bagger, Ritzau // Danbolig Islands Brygge

Havudsigt: Fodbold-veteran sætter sin eksklusive lejlighed til salg

Lige over et år – så lang tid har den tidligere fodboldspiller, Martin Albrechtsen, kunne kalde lejligheden på Islands Brygge hjem. 

Men den tid er ved at være forbi, i hvert fald har fodboldspilleren netop sat sin 118 kvadratmeter store hjemmebane til salg.

Det oplyser Boliga. 

For at blive den nye ejer af kvadratmeterne, der har udsigt over vandet, skal man gribe til tegnebogen og finde 6.495.000 kroner, som er den pris lejligheden er udbudt for. 

For millionbeløbet får man fire værelser, to altaner og store vinduer, hvor man har et godt overblik over havnen og Enghave Brygge på den anden side. 

Område med høje kvadratmeterpriser

Lejligheden, der ligger i en nybygget ejendom fra 2017, befinder sig i et område, hvor boligerne har en kvadratmeterpris på mange tusinde kroner. I øjeblikket er ejerlejligheder i  København S således i gennemsnit udbudt til  42.000 kroner pr. kvadratmeter. Det viser tal fra Boliga. 

Martin Albrechtsens lejlighed med havudsigt er da også udbudt til en pris, der svarer til lige over 55.000 kroner pr. kvadratmeter.

Til sammeligning kan man spare lidt ved at rykke over kommunegrænsen til Tårnby, hvor ejerlejlighederne i øjeblikket er udbudt til en kvadratmeterpris på omkring 33.700 kroner.

Martin Albrechtsen er en veteran indenfor fodboldverdenen og har spillet for mange forskellige klubber både i ind- og udland, bold-cvet tællers således både sæsoner i FC København, West Bromwich Albion, FC Midtjylland og Brøndby. 

Oprindeligt kommer Albrechtsen fra området ved Måløv og Smørum og har repræsenteret Danmark på landsholdet ved fire kampe. Efter han lagde boldspillet på hylden i 2017, har han i stedet gjort karriere som personlig træner.

Se Martin Albrechtsens udsigts-lejlighed her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *